Özekli İlkokulu
ÖZEKLİ MAH. YILDIZ/1 CAD. ÖZEKLI ILKOKULU BLOK NO 5 SUR / DİYARBAKIR

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :314
Öğretim Şekli :Tekli eğitim öğretim verilmektedir. Okulumuz taşıma merkezidir. Civar köylerden servisle taşıma yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

Ders sabah: 08:30 - Öğlen bitiş: 14:00

iNGİLİZCE

Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE YAPILMAKTADIR.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Diyarbakır il merkezine 50 Km´dir. En yakın ilçe olan Kocaköy ilçesine 13Km, Hani ilçesine 27km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beldemizde bir kaç kahve ve bakkal dışında, sağlık ocağı, jandarma karakolu, cami ve belediye binası vardır. Beldemiz, beldeden çok köye benzer ve köy yaşamı hakimdir. Nüfusu 3 bine yakındır. Geçim kaynağı tarım (buyday, mercimek) ve büyükbaş hayvancılıktır.